24smolian.com/ Регион 

По случай 1 юни Деня на детето Регионална библиотека „Николай Вранчев“ изненада с подаръци малките пациенти в Неонатологично отделение и Педиатрично отделение. 

Днес директорът на библиотеката Милка Матева и библиотечни специалисти посетиха МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ и връчиха подаръчни пакети от книги, подходящи за четене в най-ранна детска възраст на новородените в Неонатологично отделение. На събитието присъства началникът на отделението д-р Юлия Кисимова.


„Подаръкът включва шест книги, включително и текстилни, подходящи за най-малките. С тази инициатива целим да насърчим ранното детско четене“, каза Милка Матева. Тя покани всички майки да посетят стаята за ранно детско четене към детския отдел на библиотеката, подходяща за деца от 0 до 6 години.

Всяко дете в Детското отделение също получи книжка-подарък по случай Деня на детето.

„В момента в Неонатологично отделение има четири новородени. А от началото на годината до сега в смолянската болница са се родили 112 бебета“, каза д-р Юлия Кисимова.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I