24smolian.com/Спорт

22-ма футболисти стъпиха на терена за първа тренировка на старта на лятната подготовка на „Родопа“-Смолян. Три са новите попълнения. Това са тийнейджърите Марин Чаушев, Димитър Петров и Георги Атанасов.

Данаил Бачков изведе за първото занятие групата пред погледа на вицепрезидента на тима Валентин Кюлхански, съобщиха от клуба.

„Стартираме с 20 полеви играчи и двама вратари. Единствено стражът Тодор Малинов отсъства от първата тренировка. Новите момчета са млади и ще им се даде шанс да покажат дали имат място в “Родопа”. Аз се надявам, че имат. Отзивите за тях са много добри, за което съм ги привлякъл. Селекцията е отворен процес в нашия отбор. Търсим още един футболист с опит”, посочи Бачков преди тренировката.

По време на подготовката, “Родопа" ще изиграе общо пет контроли.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I