Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян и Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и са тазгодишните победители в националния конкурс „Пътен полицай на годината“. За първи път в 26-годишната история на конкурса, двама претенденти си делят първото място. Наградите им бяха връчени снощи на церемония в Габрово, където се състоя и самото състезание.
По преценка на журито беше връчена награда за второто място. Тя бе за Райчо Сивенов. Третото място бе за Константин Вангелов.
В отборното класиране първи се наредиха Васил Бакалски и Райчо Сивенов от ОДМВР-Смолян.  Младши автоконтрольорите Васил Бакалски от сектор „Пътна полиция“ и Райчо Сивенов – РУ-Чепеларе спечелиха първото място със 749 точки разлика най-добрите в отборното класиране станаха служителите на Областната дирекция на МВР в Смолян. 
Второто място бе за тимът от ОДМВР-Перник – за Румен Евтимов и Мартин Стоянов. А третото място бе за младши автоконтрольорите Здравко Христов и Янко Мавродиев от ОДМВР-Варна.
Националният конкурс „Пътен полицай на годината“ се провежда за 26-ти път. Тази година в надпреварата се включиха 26 младши автоконтрольори. Те се състезаваха в няколко дисциплини – стрелба с пистолет, теоретичен изпит по оказване на долекарска помощ, състезание с кола и мотоциклет и оказване на първа помощ на пострадали в ПТП.

Смолянските пътни полицаи успяха да спечелят 7 купи от различните дисциплини.
Снимка: Пресцентъра на МВР
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I