Три победи записаха отборите от Смолян в поредния кръг на Междуобластното първенство по футбол. „Родопа - Смолян“ победи като гост тима на „Искра“ - Черноочене с 2:0, ОФК „Родопа Смолян 2018“ бие с 3:0 „Левски - 2005“ в Крумовград, а „Палас“ - Рудозем разгроми „Арда 1“ - Кърджали с 5:3.
„Върбица – 2006“ - Бенковски продължава с убедителното си представяне в Междуобластната група по футбол на Кърджали и Смолян, като в шестия кръг победи ФК „Перперикон“ - Перперек със 7:0.
Водач във временното класиране на групата продължава да е „Родопа-Смолян“ с шест победи от шест мача и с актив от 16 точки. На второ място е тимът на „Върбица 2006“ с 12 точки, а на третото място е отборът на „Палас“ със същия брой точки, но с по-лош голов актив от тима на Бенковски. На дъното са отборите на „Перперикон“ и „Левски – 2005“, съответно с 1 и 0 точки.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I