УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,
Приятно ми е, че имам възможността да Ви поздравя  по случай Международния ден на хората с увреждания- 3 декември. Един ден в годината не е достатъчен, за да засвидетелстваме нашето внимание към всички Вас, които ежедневно преодолявате трудности, непознати за останалата част от обществото. Благодаря Ви, че активно участвате в нашия социален и културен живот.
Община Смолян винаги е отворена за решаване на вашите проблеми.
Ще продължим да ви подкрепяме и да търсим начини да живеете пълноценно в трудните Ви делници.
От сърце Ви пожелавам здраве, достоен живот и оптимизъм!
Честит празник!
Николай Мелемов, кмет на община Смолян

Поздравление от народните представители от ПП ГЕРБ по случай 3 декември – Международен ден на хората с увреждания!

Присъединяваме се към отбелязването на този ден с уважение към хората, които ежедневно, с воля и кураж, отстояват правото си на лична изява и на достоен живот. Благодарим ви за всеотдайността и активната ви гражданска позиция.
Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещате трудностите, за силния дух и стремежа да направите живота си по-пълноценен и радостен. Наш дълг е да облекчим трудното Ви ежедневие и да протегнем ръка с разбиране и топлота.
През последните години сме свидетели на чести промени в областта на законодателството с цел подобряване живота на хората с увреждания и социалната им адаптация. Затова ще продължим да бъдем отговорни към решаването на проблемите и реализирането на политики за защита на вашата лична индивидуалност, достойнство и права, което е важен приоритет от социална политика на държавата.
Искрено ви благодарим за упоритостта и за волята да преодолявате трудностите и да бъдете борбени хора!
Нека доброто настроение и вълнението от настъпващите Коледни и Новогодишни празници да Ви донесат радост и повече щастливи моменти!
Честит празник!
Д-р Даниела Даритковаи д-р Красимир Събев – народни представители в 44-то Народно събрание от област Смолян


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I