Сериалът „Дяволското гърло” напълни родопски села

Ужасяващи серийни убийства напълниха с туристи родопски села. „Къде бяха труповете на хората, на кои места?”-това са най-често задаваните въпроси към местните в селата Буйново, Ягодина и Триград. С 20 на сто повече гости отчитат тези населени места след хитовия сериал „Дяволското гърло”, разказаха за 24smolian.com собственици на хотели и къщи за гости в района.
Снимките на филма бяха именно в Родопите, а сериалът бързо се превърна в един от най-гледаните.
„Още сме в началото на лятото, а ръстът на туристи е осезаем. Хората търсят местата, където бе сниман сериалът и по-точно къде бяха откривани труповете. Отиват там и си правят снимки”, споделиха пред наш екип местни хора.
Припомняме, че в сериала смолянски полицаи и нахакана служителка на ДАНС разследваха серия убийства в Родопите. Във филма бяха показани и уникални пейзажи и места от, без съмнение, една от най-красивите планини в Европа.
На снимката: След края на снимките актьорът Владо Карамазов целуна мечето от пластиката и призова повече хора да видят Родопите
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I