600 души от Баните, Неделино, Мадан и Ардино искат ремонт на пътя, който е в окаяно състояние

Уведомително писмо до председателя на Народното събрание Цвета Караянчева за спешен ремонт на пътя от Ардино до Кърджали изпрати ръководството на Инициативен комитет „Ремонт на пътя Ардино-Кърджали”. В него се казва, че през месец април 2018 година Инициативният комитет е подел кампания, като е събрал и внесъл подписка с подписи на над 600 граждани от общините Ардино, Неделино, Баните и Мадан.
„През месец май на същата година (8.05.2018 г) бе организирана среща в ТК ”Белите брези” между представители на инициативния комитет и председателя на Народното събрание на Р България - г-жа Цвета Караянчева, г-н Николай Нанков, тогава Министър на регионалното развитие, областния управител Никола Чанев, изпълнителния директор на АПИ, кметове на общини и други длъжностни лица. Въпреки обещанията и уверенията, че в най-кратки срокове ще бъде извършен цялостен ремонт на пътя Ардино – Кърджали, към днешна дата - 14.08.2019 година, подобен проект не се реализира. В момента пътя е в окаяно състояние, останаха напразни очакванията на хилядите жители на Община Ардино и съседни общини, ползващи пътя. Във връзка с горното Ви уведомяваме, че инициативният комитет, който по никакъв начин не е ангажиран, с която и да е политическа партия, предприeма, считано от 01.09.2019 година, ефективни и безсрочни протестни действия, се казва в уведомителното писмо. То е с копие до зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството.
Снимка: Гюнер Шюкри

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I