Организаторите на зрелищното автомобилно шоу Smolyan Race 2019, което ще се проведе на 5 и 6 октомври, са подготвили разнообразна програма за жителите и гостите на Смолян.
Както вече писахме, и това издание ще мине под знака на благотворителността.  Този уикенд центърът на Смолян отново ще се превърне в арена на автомобилни дуели, забава и много емоции. Мотото на спортното събитие е „Пазете семейството си на пътя“, а участие в него са заявили на 100 любители на силните усещания зад волана.
Chefs Club Smolyan също ще се включи в състезанието.   Иван Манчев, който ще прави кулинарна демонстрация на характерни храни от региона, молекулярна кухня и фаст фууд. На кулинарното шоу  ще можете да се насладите на 5 октомври между 12  и 14 ч. до паметника на полк. Владимир Серафимов на новия център.
За шоуто се очаква
Акцент е благотворителната кампания, която подеха още преди месец организаторите на шоуто, за да може 24-годишният наш съгражданин Алкан Челеби да проходи отново. На 7 май 2015 г. животът му се преобръща след тежка автомобилна катастрофа. Последиците от инцидента са обездвижване на краката. Доктори в Турция дават шанс на Алкан да проходи отново, но за поредицата от операции, които трябва да претърпи, са необходими 50 000 лв. Тази сума е непосилна за семейството му.
По този повод организаторите на Smolyan Race 2019 решават със средствата от таксите за състезанието, както и тези от кутията за дарения, да подпомогнат лечението на Алкан, за да
проходи отново. Кутията ще бъде поставена в Младежкия дом и дарения ще се събират по време на самото състезание. Ще има и благотворителен пазар за авточасти.
За тези които няма да имат възможност да посетят събитието или искат директно да помогнат, могат да направят това по банковата сметка за набиране на средства за Алкан с IBAN: BG46 STSA 9300 0021 7516 09 (в лева)
Включете се в нашата благотворителна кауза, за да върнем надеждата на Алкан да проходи отново, призовават от Smolyan Race 2019 .
Организатор на спортното събитие е  "Авто мото клуб Смолян". Автомобилното шоу се реализира с подкрепата на Община Смолян и ДА „Безопасност на движението по пътищата”, която ще обособи по време на състезанието Зона за пътна безопасност. 
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I