Когато човек е завършил едва 2-ри клас, а след време реши да смеси бира с ракия, то пътеката на живота може да отведе право в… затвора.
Този път избра нафиркан родопчанин след като реши да задигне автомобила на свои комшии, а след това и катастрофира с него.
26-годишният мъж пил бира в жилището на свои роднини. След това обърнал на ракия. След няколко чашки решил да отиде на гости на съседите в блока. Потропал на врата, но след като никой не му отворил, натиснал бравата, а вратата се оказала отключена. Съседите подремвали в късния следобед, а младият мъж се промъкнал в хола, откъдето взел ключовете за джипа им. Мъжът решил да се поразходи с автомобила, като пред блока забърсал и 14-годишно момче. Ученето до 2-ри клас оставило родопчанина без право на шофьорска книжка и той не успял да превключи на задна скорост автомбила. Това сторило хлапето с него, което изкарало колата на широко място на паркинга. Тогава зад волана седнал 26-годишният. Настъпил газта, тръгнал по улицата и край детска градина успял да забие джипа в скат. На място пристигнал патрул на полицията, хлапето било откарано в Спешна помощ със счупен нос и хематом на окото. Баткото-крадец пък заковал дрегера на 1,93 промила.
За всички провинения родопчанинът получи наказание от 2 години затвор при „строг“ режим, както и глоба в размер на 200 лева.
24smolian.com




Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I