За трета поредна година състезателите от групите по бойни изкуства в Общинския детски комплекс в Смолян, с треньор Емил Ковачев, грабнаха призови места на Международния фестивал на бойните спортове „Свети Архангел Михаил”.
Той се проведе в областния град и в него участваха над 300 състезатели от страната и от съседна Гърция. Дисциплините, които бяха включени във фестивала, са джу-джицу, файтинг, джу-джицу дуо, специална самозащита и бразилско джиу-джицу.
Каратеките от Детския комплекс, които участваха под егидата на представителния отбор на СК ”БУДОКА–България”, спечелиха 1 златен, 4 сребърни и 3 бронзови медала!
На първо място при децата до 10 г. се класира Раян Чаушев, който категорично наложи превъзходството си по отношение на останалите състезатели.
Сребро грабнаха Рая Кирилова, Мая Чиндева, Славчо Северимов и Ангел Янчевски.
Бронзови медали завоюваха Христо Иванов, Сами Чаушев и Йордан Ковачев
Всички мероприятия бяха организирани от СК ”БУДОКА – България”, Община Смолян, ОДМВР – Смолян и ЦПЛР-ОДК – Смолян.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I