Кметът на Смолян Николай Мелемов поздрави хората с увреждания по повод 3 декември, когато се отбелязва Международния им ден.
„Един ден в годината не е достатъчен, за да засвидетелстваме нашето внимание към всички вас, които ежедневно преодолявате трудности, непознати за останалата част от обществото. Винаги може да разчитате на моята подкрепа за решаване на вашите проблеми. Пожелавам ви здраве, достоен живот и много сили, за да посрещате трудните моменти, които животът ви поднася. Бъдете все така сплотени, а заедно ще преодоляваме всякакви препятствия“, каза в поздрава си Мелемов.
На тържеството на инвалидите присъстваха още зам.-областният управител Владимир Гърбелов, секретарят Момчил Николов, директорът на Дома за стари хора във Фатово Живко Билянов, председателят на Общинската организация на хората с увреждания в Чепеларе Милена Меркова и др.
Всички те поздравиха инвалидите  по повод празника им. На тържеството присъстваха 180 човека. Председателката на регионалната структура на Съюза на инвалидите в Смолян Захаринка Славчева благодари на Мелемов, че винаги помага на хората с увреждания. Тя  благодари и на всички , които са помогнали, за да се осъществи празника на инвалидите. В община Смолян те са 800, от които над 100 са деца.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I