Специализирана полицейска операция срещу притежанието и разпространението на наркотични вещества е била проведена в Смолянско със заповед на шефа на Областната дирекция на МВР, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.
В резултат на полицейската операция са установени два случая на управление на автомобил под въздействието на наркотични вещества, четири случая на държане на високорискови наркотични вещества, два случая на управление на нерегистрирано МПС, един случай на превозване на дърва за огрев без необходимите документи и един случай на държане на боеприпаси без необходимото по закон разрешение. Образувани са десет бързи производства, извършителите са задържани за срок от 24 часа.
Двама водачи, на 27 и 29 години, са били задържани заради употреба на канабис и амфетамин.
20-годишен е задържан в Смолян с една цигара марихуана. Трима мъже, на 37, 41 и 33 години са арестувани за притежание на метадон. В жилището на най-възрастния са открити 25 броя боеприпаси за огнестрелни оръжия от различен вид и калибър, 4 броя детонатори за ръчни гранати.
39-годишен е превозвал 1,18 куб. метра дърва за огрев без разрешително.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I