Управление на МПС с несъобразена скорост. Това е най-честото нарушение по пътищата в Смолянско. За поредна година.
14 093 случая на джигити има регистрирани в региона в рамките на 2019-та, отчитат от Областната дирекция на МВР в Смолян. 45 водачи пък са превишили разрешената скорост с повече от 50км/ч. Глобата са подобно провинение в населено място е 700 лева, както и три месеца лишаване от шофьорска книжка. Видно от статистиката обаче, това не стряска особено водачите, като наспъването на газта над регламентираното все още е основно нарушение по пътищата.
32 927 нарушения общо са регистрирани в рамките на м.г. в Смолянско. За тях са съставени 3 222 акта, 14 919 фиша и 14 139 електронни фиша.
1731 са случаите на неспазване на предимство, знаци и сигнали. 3302 случая на неправилно паркиране, 930 – на неправилни маневри, 845 случая на управление на технически неизправно МПС. В 2766 от случаите водачите са били с нередовни документи. Констатирани са 956 случая на неизползване на обезопасителни колани, 264 случая на ползване на мобилен телефон при управление на МПС. 
146 са установените неправоспособни водачи на територията на областта през миналата година.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I