Земляците ни, които са се прибрали за коронавирус ваканция от Западна Европа в родните села и градове, се държат неадекватно. Вярно, някои не са виждали кръчма с години, живели са с лишения, почти са забравили какво е купон по родопски, ама… ще стане още по-голяма беля.
COVID-19 сефтоса Смолян чрез Ингилизина от Махалата.
За да не стане по-страшно, зависи от гурбетчиите.
14 дни си стойте вкъщи, после ще има време и за ядене, пиене и онова третото. За колата. За зъбите. За аркадашите...
Не е времето да се настъпи газта, да се шофира без почивка, че да се преизпълни изтъркания вече план „В 17 часа точно да врътна гуми на мегдана в село, че да ме видят всички от кръчмата“. Тежкото време налага тежки порядки. И кръчмите вече са затворени. Оставете вилите и беседките с мохабети на кой му е по-голямо еврото.
Да не стане като с бармана от Пампорово, който в момента е тръшнат в Инфекциозно с коронавирус. Врътнал един купон в курорта за края на сезона, барабар всички бацили от англичани, германци и… Жена му е на съседното легло.
Докато се усетите и може да сте заразили цялото село, вход, квартал.
Кротнете се у дома за 14 дни. Толкова ли зле живеете на Запад, че тук огромен процент от завърналите се се държат като изтървани?!
Разберете, че в момента сте опасни!
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I