606 изследвани с PCR тестове в последното денонощие, положителни са 14. Общо установените с PCR анализ от 8 март до днес у нас на 2513 души, 42 % от тях вече са излекувани.
Това са актуалните данни на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.
Положителните проби са констатирани в областите София (3 случая), Сливен (4 случая), Разград (2 случая), Пазарджик (1 случай), Благоевград (1 случай), Видин (1 случай) и Ямбол (2 случая). Сред новозаразените има 4-годишно дете, член на семейството на лекар.
10 са излекуваните вчера, съобщи секретарят на щаба доц. Димо Димов. 5 от тях са в Хасково.
Починала е 64-годишна жена от Сливен, тя била с придружаващо заболяване диабет, каза Димов.
Броят на починалите е 140, а 1074 са излекуваните.
От всички 2513 констатирани с COVID-19 – 1231 са мъже и 1282 са жени.
161 са лицата с потвърден COVID-19 в България, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия, като 17 от тях са в интензивни структури.
Най-възрастният пациент е на 95 години, а най-малкият – бебе на 2 месеца.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I