Някои игри на карти са спечелили славата си на национален спорт, но други са се превърнали в световен хегемон. Покерът е игра със стотици разновидности и варианти за игра. Оказва се, че успешната му формула може да се подобрява многократно и въпреки това, успехът винаги да е един и същи.
 Макар и в повечето случаи да се вярва, че произходът на това забавление е започнал някъде в Дивия запад, истината ще ни върне в Европа и ще ни насочи към Германия и Франция, при това някъде в XVI век. Със сигурност днес най-популярната разновидност е именно американската, но това няма особено значение, след като цял свят знае какво точно представлява и в какво може да се превърне за някои хора.
През последните няколко десетилетия станахме свидетели на редица турнири, колосални парични награди и произвеждането на истински легенди в този спорт. Пътят към тези успехи обаче започва много по-скромно и понякога дори може случайно да дръпне следващите големи имена. В резултат на това ще покажем кои са 3-мата официални букмейкъра в страната, които произвеждат онлайн покер турнири само за родните играчи. Разбира се, говорим за добре познатите и още по-важното - лицензирани брандове като Bet365, bwin и Pokerstars. В следващите редове ще разгледаме някои основни качества и на трите букмейкъра, за да помогнем за правилното ориентиране и максималното спортно изживяване.
Бет365 е на пазара от вече 20 години и за това време постоянно се стремеше да изгражда платформа, с която да привлича нови клиенти, но същевременно създава и достатъчно привлекателни лоялни програми за своите почитатели. Като всеки уважаван букмейкър, тук ще откриете приложение, което ще разкрие цялата покер вселена с много допълнителни емоции. Още в самото начало всеки играч може да създаде свой профил и да получи специален бонус от пакета "Добре дошли".
Всеки играч, независимо от опита или представянето, присъства в лоялната програма на букмейкъра, където може да спечели допълнителни награди, както и билети за по-сериозни турнири. В момента се предлага и още по-специален бет365 бонус за играчите, които искат да извлекат максималните ползи и възможности от самото начало.
Провеждат се регионални турнири на различни времеви интервали, като всеки участник има сериозни шансове да си тръгне от масата с много по-пълни джобове. Освен това с натрупаните bet365 монети, играчите ще могат да правят обмен и за други материални награди, следователно парите не са единственото, което може да се спечели. Букмейкърът предоставя и помощ при правенето на регистрацията или инсталирането на приложението, в случай, че се налага. Практически са необходими само няколко клика за присъединяването в голямото покер семейство, а след това всичко зависи от играча.
Pokerstars също предлага подобно изживяване. В онлайн платформата ще откриете разнообразни възможности, оферти за нови играчи и дори секция с правилата на играта, в случай, че просто искате да опитате късмета си и да проверите дали във вас не спи някой скъп професионалист. В платформата може да откриете сериозен набор играчи, както и огромно количество провеждани турнири. Pokerstars се хвалят с бързи възможности за теглене на натрупаните приходи, гарантират парична сигурност и безопасност, а освен това предоставят и уроци, в случай, че тази игра наистина привлече вниманието Ви. В сайта ще откриете и присъствието на онлайн канали за гледане на турнири, както и възможност да се запознаете с посланиците и представителите на компанията. Трябва да обърнем внимание, че позицията за родни таланти е свободна и все още се издирват истинските почитатели!
Bwin е последният букмейкър, но и по значение, който предлага една интересна концепция за своите турнири. Покер секцията е наситена с разнообразни предложения бонуси за играчите, възможност за участие в безплатен турнир с награден фонд и още много други. Както и при останалите онлайн казина, тук също можем да открием разнообразни турнири, възможност да закупим билети за предстоящи турнири, да участваме за дневни награди.
Турнирите тук са достатъчно разнообразни и дават добро начало за начинаещите играчи и разбира се за по-големите професионалисти. Единственото изискване за участие е създаването на профил, свалянето на приложението и впускането в това очаквано приключение.
И най-важното е, че освен опоненти, тук много играчи ще открият приятели, с които да споделят и трупат опит едновременно! Нека не забравяме, че все пак това е социална игра.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I