Правителството усети жега и започна да прави промени. Последното е всичко друго, но не и промяна. Едни рокади „от трън та на глог“. И туриха един от хората, дето разправяше за чувалите с трупове, за здравен министър. По-добре щеше да бъде мосю Алфонс, погребалният агент, от сериала „Ало, ало“. Поне последният е по-забавен.
Борбата с коронавируса бе като участие пред ротативка. Какво ли ще се падне?
Над 80 на сто от хората нямат симптоми дори. Но резултатите и политкоректният вирус ни прати в куп „Черни списъци“. Последно, Дания затвори граници за нашенци. Италия също.
Честито! Камионите тръгват, ама не с трупове, а с бедняци.
Със сигурност, на генерала-лекар-шеф и не знам още какво му се размина президентския пост. След като само хоровите мисирки на властта го номинираха след първата сълзлива реч. После почнаха заплашителните.
Тотална гавра със страховете на хората. Но Видовден винаги има…
Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voiсе“!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Дете поиска от съда да… бъде „булка“

-Parla piu piano, като Тато, като Вито, като Бой…

-„Коронавирус“ и  „Корона екстра“

-Епидемия на градус!
Масово заразяване с алкохол и маска от 3 лева за мезе

-Селото се пренесе в града

-Кризата, политиката, вируса vs.градинките, дървата, столетниците
24smolian.com 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I