В Чепеларе настояват за трета лента на пътя за Асеновград

Защо държавата финансира ремонтите на участъци от третокласната пътна мрежа, а „плачещи за ремонт“ натоварени пътища продължават да се рушат в очакване да попаднат в списъците на Агенция „Пътна инфраструктура“. Този въпрос повдигат в писмо до 24rodopi.com жители на Чепеларе.
„Всеки с нарушена цялост на платното път трябва да бъде ремонтиран, но трябва да има и държавни приоритети.
Държавата е отпуснала 58 милиона лева на "Пътища"- Пловдив за пътя Юговско  ханче - Лъки. Добре, няма лошо. Пътищата са за ремонт, но трябва да има експертен списък – по значимост, натоварване и т. н.
Вместо да се наливат големи пари в третокласни пътни мрежи, държавата можеше да даде тези пари за изграждането на трета лента по натовареният републикански път Асеновград - Чепеларе.
Понякога се харчат пари за така нар. „селски пътища“, ненатоварените и често неизползвани участъци.
В област Смолян трябва да има списък с належащите за ремонт важни артерии. Не само за стоки и товари, но и обслужващи туристическия поток“, настояват жителите на Чепеларе.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Защото ако се почне от първокласния третокласния ще изчезне от картата

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I