Група пловдивчани се изгубили по пътя към Дяволския мост, съобщиха от полицията в Смолян. На 15 август около 17.45 ч., на тел.112 в РУ- Мадан е получено съобщение от 38-годишен мъж, който съобщил, че заедно с 36-годишна жена, 38-годишен мъж и 5-годишната им дъщеря, всички от Пловдив, тръгнали от село Гълъбово, община Баните по еко-пътека, която води към Дяволския мост, но се изгубили и не могат да се върнат обратно. Незабавно след получаване на сигнала са организирани и предприети оперативно-издирвателни и спасителни действия с участието на екипи от участък Баните на РУ-Мадан и РСПБЗН-Баните. Около 19.30 часа туристите са намерени по река Арда, в близост до "Дяволския мост", в добро здравословно състояние, без опасност за живота. Оказана им е необходимата помощ да се придвижат невредими обратно до село Гълъбово.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I