Ако видите гърба на мизерията най-вероятно ще си помислите, че след това ще зърнете лицето на охолството.
Не, не е вярно.
По-скоро ще почувствате нещо различно. Не е като слизане от гурбетчийската S-класа. След това е възможно невроните да са задръстени с друго. Така че, усещанията да не добият „смелост“ да поемат поход към осъзнаването.
И най-вероятно няма.
Гърбът на мизерията няма лице. Има кръпки. Някои и под формата на сърце. Но не туптящо. Кодираната мъдрост в него не е за всеки. Неразбираема като стълбицата на Смирненски.
Там обаче е истината. В кръпките. Които не говорят, но крещят. Като камъните край стените на Йерусалим при влизането на Христос.
Който има очи да вижда, който има уши-да чува.
Битието крещи. И S-класата не може да го чуе…
24smolian.com
Четете в петък в "Родопи voice":
Хората са важни
Спешният път към „златото“ на планината…
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I