От 1 септември стартира второ за годината проучване сред работодателите за конкретните им потребности от работна сила. Проучването се провежда съвместно с Комисиите по заетостта към Областните съвети за развитие в 28-те области в страната, два пъти в годината – през февруари и през август.
Второто за 2020 г. анкетиране на работодателите ще се извърши през периода от 1-ви септември до 16-ти октомври. За целта е актуализиран приложения през 2019 г. електронен /on-line/ анкетен формуляр. Същият е предназначен за работодатели от формирана статистическа извадка за всяка област – представители на различни групи по големина, икономическа дейност и др., с което ще се формира национална представителност на проучването.
За работодатели, не попадащи в извадката, но желаещи да попълнят анкетата, е изготвен друг електронен формуляр, който ще бъде достъпен от сайта на Агенцията по заетостта след 28.09.2020 г.
Анкетният формуляр е достъпен за попълване на официалната страница на Агенция по заетостта, както и на електронните страници на областните администрации в страната:
http://survey.az.government.bg/index.php/142311?lang=bg.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I