Осъществените дейности за осигуряването на пътната безопасност на учениците и предприетите противопожарни мерки, насоките за работа в условията на COVID-19, отпуснатите целеви помощи за първи и осми клас, бяха част от основните теми на първото съвещание с директорите на училищата в област Смолян, организирано от Регионално управление на образованието преди старта на учебната година.
„Бих искал да изкажа огромна благодарност към Вас, а чрез Вас и към всички педагози и към педагогическият състав на учебните заведения на територията на Смолянска област, за онзи непоколебим български дух, който проявихте по време на това световно изпитание! За онази непоколебима мъдрост и любов към професията си, и най-вече за тази сърцатост, с която успяхте да покажете на българското общество и на българския народ, че българският учител винаги е бил, трябва да бъде и винаги ще бъде в челните редици на българското общество! Уважаван, обичан, защото професията, която изпълнява, дългът, на който се е клел е високо хуманен и човечен!“, заяви заместник-областният управител Андриян Петров, който откри работната среща.
Петров обърна внимание, че и занапред ни предстоят изпитания, като оцени високо справянето на българските учители с трудностите, породени от пандемията с COVID-19. „Животът тепърва ще ни изправя пред все по-големи предизвикателства, но само с този български дух, с желанието и любовта си към онова, което правим, само когато си протягаме взаимно ръка, когато се държим едни за други, ще можем да преминем през тези предизвикателства на времето“, допълни той, пожелавайки на всички участници  здраве в семействата, повече радостни поводи, споделени с най-близките, и да не престават дори и в най-трудните мигове да се усмихват. „Дано да е успешна и безпроблемна новата учебна година! Дано да имаме, а аз съм убеден в това, ще имаме още много поводи за гордост, защото вие направихте и невъзможното децата на Смолянска област отново да са в челните редици по успех! Благодаря Ви!“, посочи той.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I