283 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие, като 3 са в област Смолян.
За изминалите 24 часа са направени 3 713 PCR теста, положителните проби са 7,62 %.
Най-много нови заразени има в столицата – 62, Пловдив – 40, Благоевград – 24, Стара Загора – 19, Варна – 15, Плавен и Кърджали – по 14, показва Националната информационна система.
Случаите на новия коронавирус, потвърдени у нас към момента, са общо 21 870. От тях активни са 5 837. Излекувани са 15 179 лица. 165 от тях са регистрирани през изминалото денонощие.
С доказан COVID-19 в лечебни заведения за болнична помощ се намират 930 пациенти, от които 59 са настанени в интензивни отделения или клиники.
Според Националната информационна система медицинските служители с потвърдена коронавирусна инфекция у нас са 1 202, новите случаи са 14.
Починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус, са 854. Новите случаи от изминалото денонощие са десет.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I