УВАЖАЕМИ СТУДЕНТИ, ПРЕПОДАВАТЕЛИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА АКАДЕМИЧНАТА ОБЩНОСТ,      

Осми декември не е само денят, в който отбелязваме празника на българските студенти! Тази дата е заредена с дълбока символика за всеки, който е учил, учи или има стремеж към придобиване на висше и по-висока степен образование!

Уви, поради извънредната обстановка в национален и световен план, тази година ще отбележим празника необичайно, без шумни и масови забавления. Но смисълът на следването в университета не се корени в студентските партита, а в натрупаните знания, опит и умения. Занапред ще имате много поводи за празници, а сега се докоснете до авторитета на академичните среди и черпете знания от извора! Стремете се да натрупате достатъчно компетенции в областта, в която искате да се развивате! Защото един от големите изводи днес е, че добрите специалисти намират решения как да преодолее обществото предизвикателствата, пред които се изправя! Стремете се да бъдете тези добри специалисти, които ще бъдат създатели на духовно и материално богатство, които ще бъдат двигател за постигане на просперитет! Бъдещето е във вашите ръце, вие ще надграждате, създавате и оформяте облика на страната и света! Разумно и отговорно се изкачвайте по стълбата на професионалното си израстване!

Пожелавам ви да бъдете преди всичко здрави, упорити, да следвате мечтите си и да постигате целите си с интелект и усърдие, като създавате по пътя си приятелски и партньорски взаимоотношения!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,

Областен управител на област Смолян                            

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I