Рекорден брой излекувани от Ковид-19 за едно денонощие отчита Националната информационна система към 0,00 часа на 15 януари. 6728 са се преборили с вируса срещу 535 заразени. Установените случаи на коронавирус са след 7439 теста. 7,19 на сто от направените изследвания са дали положителен резултат.

Два са новите случаи в област Смолян.

52 185 са активните в страната. 3631 са хоспитализирани, 343 от тях са в интензивни сектори. Починали са 47 души.

648 са нововаксинираните като техният общ брой достигна 17 686.

Четете в новия брой на „Родопи войс“: Над 50% в Родопите са се срещали с вируса! Прогнозата на епидемиолога: През април „забравяме“ за Ковид-19?!

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I