Предстои цялостно затваряне или въвеждане на ограничен достъп до няколко улици в кварталите Смолян, Райково и Устово. Временното ограничение на движението е във връзка с дейностите по втория етап на Водния цикъл.

Цялостно се затваря "Славееви гори" до 5 март, от пресичането й с ул. "Коста Аврамиков"до края й. До 30 април се затваря „Надежда“, от пресичането й с „Миньорска“. До 28 февруари се затваря "Грудьо Войвода", от пресичането й с ул."Снежанка" до №17, както и "Коста Аврамиков", от кръговото до края й.

До 19 март се затваря „Възход“, от №1 до №8. Ограничен ще бъде достъпът до 28 февруари по "Атанас Шапарданов", след  кръстовището й с ул."Братан Шукеров"   до детската градина. До същата дата се затваря "Момчиловска комуна", от кръстовището й с ул."Гео Милев" до №3. Затваря се до 30 април "Александър Стамболийски", от №12 до пресичането й с ул."Илия Белковски". До 20 март затворена ще бъде и "Мургавец", от кръстовището й с ул."Цар Симеон". Същото важи до 26 март и за "Кирил Маджаров", от пресичането й с ул."Стою Шишков" до храм "Света Богородица".

"Кокиче" се затваря до 28 февруари, от пресичането й с ул."Бузлуджа".

"Никола Вапцаров"  остава затворена до 17 март, от пресичането й с ул."Пейо Яворов" до пресичането й с ул."Васил Димитров"          . "Бачо Киро" се затваря до 17 март, от пресичането й с ул."Чавдар войвода" до №7.

До 31 май остава затворена "Мико Иванов", от пресичането й с ул."Гео Милев".

"Незабравка" се затваря от пресичането й с ул."Никола Петков" до края й до 28 февруари. До същата дата ще е затворена „Лиляна Димитрова“, от пресичането й с ул."Митко Палаузов" до пресичането й с ул."Шипка".

"Митко Палаузов" се затваря в участъка между улиците "Лиляна Димитрова" и "Соколица".

Приканваме ви да пътувате внимателно, като се съобразявате с временната сигнализация за организация на движението! Предварително се извиняваме на всички жители и гости на град Смолян за създаденото неудобство. Надяваме се на вашето разбиране, толерантност и търпение!“, посочиха изпълнителите на проектните дейности.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I