„Над 10 милиона лева са инвестициите в Широка лъка през последните години в инфраструктура. Поетите пред местните жители ангажименти са изпълнени. Именно това е нужно, за да имаш очи да застанеш пред хората и да поискаш отново подкрепата им“. Това заяви пред жители на Широка лъка д-р Даниела Дариткова – водач в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област.

Тя обясни, че е обезпечена финансово реставрацията на старото килийно училище "Св. Пантелеймон" до църквата и работата е на финален етап. Рехабилитиран е целият път, който минава през селото, с европейски средства, като са направени тротоари с каменни плочи по протежение на цялото село – около 3 километра,  с дървен парапет, съобразен с архитектурата му. С допълнително осигурени от правителството средства се асфалтира малкият площад, зад паметниците, както и отсечката от моста за Гела до Музикалното училище. 

„В момента в Широка лъка има две училища – основно, което е защитено, и средно музикално. Има две общежития - за основното и за музикалното. Има и два дневни центъра - за талантливи деца от 5-ти до 7-ми клас, които се готвят за музикалното, и за деца в риск“, допълни д-р Дариткова.

Тя представи листата на ГЕРБ-СДС, като в срещата участваха Недялко Славов, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов и Иван Кънев.

Според Славов кандидатите за народни представители се явяват като много сплотен и силен екип.


„Широка лъка е блестящ пример за добрата работа и сплотеността на екипа ни. Имаме успешен кмет на населеното място, който вие подкрепяте. Изключително енергичен, поставящ проблемите пред нас, търсещи заедно решения. Тази добра комуникация доведе до резултатите в селото. С особен сантимент правим това, тъй като Широка лъка е едно от знаковите села в Родопите, където се цени българщината, където патриотизмът е на най-високо ниво и се предава от поколение на поколение. Не е маловажно, че това е част от нашата политика. Всичко, което сме правили, е с мисъл за това“, посочи вторият в листата.

По думите му, ако в предишни кампании е имало скептицизъм и недоверие към поеманите обещания, сега се усеща спокойствие у хората, че щом кандидатите на ГЕРБ-СДС дадат дума за нещо, то ще бъде изпълнено.

„Съветвам ви подробно да се запознаете с нашата програма - изключително добре структурирана както в национален план, така за Смолянска област. Всяко нещо, което сме заложили, е добре преценено. Знаем колко е важно за региона и как ще допринесе за просперитета му“, допълни Славов.

Кметът на Широка лъка Васил Седянков подчерта, че всичко, което кандидатите на ГЕРБ са обещали в миналата кампания, е едно към едно изпълнено, даже преизпълнено.

„Аз винаги съм казвал, че Широка лъка е посолството, външното министерство на Родопите. На практика затворихме Дома за деца, лишени от родителска грижа и отворихме този център. И вместо да съкратим работни места, ние сме открили в Широка лъка нови, благодарение на правителството. В ситуация на пандемия от януари насам имаме 14 нови работни места, като 10-те са в цеха, който е открит за ел. контакти. Четири  са в училището и двата центъра. Възхищавам се на чисто човешкото отношение на д-р Дариткова, на д-р Събев, на Недялко Славов, на Денислав Костов, на Мария Семерджиева, на Катя Гаджева. Този екип няма нещо, което да го спре. Аз работя в разкошен комфорт с тези хора. Листата е прекрасна“, допълни Седянков. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I