„Човек сам избира своята професия, но за да бъдеш социален работник е необходимо да си отдаден на работата си от сърце! Вие осъществявате невидимата връзка между всички хора, които имат нужда от подадена ръка, вие сте пътеката, по която до тях трябва да стигне обичта, чувствата, признанието, помощта!“, с тези думи изпълняващият длъжността областен управител Андриян Петров поздрави Петя Пампорова – директор на РД „Социално подпомагане“-Смолян, София Сиракова – директор на Дирекция “Социално подпомагане”- Смолян, и всички социални работници по случай Световния ден на социалния работник, който се отбелязва всеки трети вторник на месец март.

„Живеем в динамично време, изпълнено както с радости, така и с много трудности и болка, но трябва да намираме смисъл в това, което правим, и да се чувстваме оценени за усилията, които полагаме. Затова дойдох днес при вас, за да изразя своите благодарности и уважение за всичко, което правите, и затова, че ви има и в тези трудни времена продължавате с високо вдигната глава ден и нощ да вървите по своя избран целенасочен трудов път!“, допълни Петров, като отбеляза, че дълго време общественозначими професии, сред които и тази на социалните работници, са били пренебрегвани.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I