Джипът лети по оправените пътища, магистрали, спира по села и паланки, овации, просълзени очи, посрещачи навсякъде. Петимни за ласка от страна на властта. От отворения прозорец пък се раздават милиони. С една дума, жест. Онези там, в парламента, ще го гласуват. Няма къде да ходят. Щастие и усмивки.

Утопията на съвременна България в последните години. Обляна в пръските на ручеите от Рая. 14 години от влизането в Европейския съюз. „И ние ще станем като тях, богатите!“, екзалтирано повтаряха тогава разни клакьори. Същото повтарят и сега за съвременната Божия градина. Само дето сме на последно място по всичко.

Одрипаните вярващи в Рая на властта. Зеещите уста към трохите на властта. Велика, свещена, обожествявана, без нея слънцето не изгрява.

Демокрация с тоталитарна абстиненция.

Кой пълнил джобове-пълнил…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Милиони летяха от джипката, а…

6,40 евро на час у дома и неграмотни „роби“ на Запад

-Дрогиран ли е бил Стефан, който закла майка си?!

-Марулките за 60 стотинки и 50-те лева към пенсията…

-Нагласите преди новия вот:

Не гласувам, гласувам, няма да ме нахранят, отивам зад граница…

-Най-често: Камиони и автобуси газят правилата с… много газ

-Пандемията в Родопите: 8118 излекувани, 629 починали

 24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I