Ако на 11 юли правото си на вот упражнят и тези, които твърдо са решили да гласуват, и тези, които имат симпатии към определена политическа сила, но все още не са сигурни дали ще отидат до изборната секция, подреждането в състезанието за 46-то Народно събрание ще бъде следното: ГЕРБ – 17,6%, „Има такъв народ“ – 17,4%, БСП – 13,5%, „Демократична България“ - 8,7%, ДПС – 7,5%,  „Изправи се? Мутри вън“ – 3,9%.

Това става ясно от проучване на агенция „Маркет линкс“ по поръчка на бТВ

Данните само при „твърдо решени да гласуват“ сочат следните параметри:

ГЕРБ – 21%, ИТН - 17,6%, БСП – 17,1%, ДБ – 11,8%, ДПС – 9,4%, ИСМВ – 4,2%, ВМРО -2,9%.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I