От казаното вчера в българския парламент и, разбира се, от политиците във Фейсбук, на Бойко Борисов му стана рахат на душата. "Протестъри"-победители се карат, а победеният лидер на ГЕРБ вече вярва, че неговият кандидат може дори да спечели президентските избори наесен.

Вероятно си мислите, че Тошко Йорданов, Христо Иванов и министър Асен Василев са били много изнервени на 29 юли. Истински изнервени са тези, които са зад тях, над тях или каквито там задкулисни позиции заемат. Те вероятно са на хапчета.

При 59% процента одобрение за служебното правителство, няма дерт от това, че конфигурациите и консултациите не раждат редовен кабинет. Освен това служебният премиер Стефан Янев обяви, че в хазната ще постъпят още 1 милиард лева от данъци.

Като не ти върви с избора на народни представители, ти върви със служебно правителство и… изпълнение на дузпи.

Късметлийски ден за българския футбол. ЦСКА и „Локомотив“ (Пловдив) продължават напред в евротурнирите след 120 минути игра и изпълнение на наказателни удари. Работа оставена на късмета! Да, ама „Локото“ имаше на вратата си… пантера – Илко Пиргов спаси три дузпи.

"Те първи дойдоха" - странната логика в нашите Ковид меркиТова е заглавието на „Сега“ относно новината за издадените три заповеди на здравния министър във връзка с удължаването на извънредната епидемична обстановка до края на месец август

Най-неваксинираната държава в Европа се оказа най-строга към ваксинираните европейци!

от 24rodopi.bg

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I