Снимки с десетки ковчези от „жертви на коронавирус“ (всъщност от загинали бежанци от Африка). Камиони с трупове. Детски площадки, които ще се превърнат в морги. Хладилници ще станат охладители за телата.

Помните всички глупости на щаба за борба с това, което първоначално беше някакво грипче. Помните и инфопандемията, която ви заливаше и продължава да ви залива.

Втората световна война пасти да яде. Такава чудна чума никога не ни бе сполетявала. Така трябваше да „измрем всички“, че жив човек не би останал.

Още тогава лекари от цял свят извикаха „Нещо странно се случва, не вярвайте на правителствата. Следете потока на парите“.

 

Мангизите водят в една посока

 

И след година и половина виждаме интересни неща. Сринаха се икономики. Конгломерат като Европейския съюз влезе в невиждани заеми, за да се спасява от нещо, което сам предизвика. Протести навсякъде, но потушени. Правителства се превърнаха в рекламни агенти на компании за производства на ваксини. Пандемия, за която предупреди Бил Гейтс, чиято щерка е в шефското звено на една от компаниите, които трябва да „спасяват“. И спасяват, но ако се случи нещо различно, не ги търсете. Измили са си ръцете като Пилат Понтийски. Информирано съгласие заради инжекция. С ваксина, която май ще ви превърне в куршумонепробиваеми. Безсмъртни. Ще ви преравни с Господ, може би.

Следете мангизите, а те водят в една посока.

 

Животно, човек, животно

 

Две са нещата, които отличават човека от животното. Интелектът и свободната воля. Нищо друго. Другото е инстинкт. За оцеляване. Склонен дори на безумия.

В момента наблюдавате изпълнение на плана елиминиране на свободната воля.

Нямате право да пътувате, ако не сте ваксинирани. Тоест, превърнати в някакви киборги ли, що ли?

Усещате ли промяната, чувството за прокаженост, ако сте здрави, но не и по стандартите на господарите.

Между другото, мултимилиардерът Гейтс прогнозира и нов, доста по-страшен вирус.

Много работа ще се отвори за щерка му.

 

Първият „прокажен“

 

Кой е заразеният, къде живее, кои са близките му?

Въпроси, които завладяха обществото в неистов страх след първия случай на заразен в Родопите.

Като прокажен. Никой да не го доближава. И като виновен, сякаш сам е поискал да заразява.

Нещо отвратително. Общество, загубило способността си да разсъждава.

Човекът е жив и здрав, както и семейството му.

 

Малко цифри

 

Такъв ужас с този вирус, че в Родопите заразените към момента са 0,04 процента от населението в планината на хората, издържали цялата политика на една държава, която нехае за тях.

По време на извънредното положение в една малка болница в региона отказваха да приемат пациенти с уж „ковид“. Нямали готовност. Иначе приемаха дарения, дори от деца.

Един мъж с пневмония го разкарваха из лечебни заведения, като чумав, пък накрая се оказа настинал докато прави чешма край път в областта.

Такива работи.

Пляскайте и се радвайте, че ваксините са безплатни. Нищо, че вие сте ги платили. От вашите данъци, с решение на вашите правителства.

А пък ПСР тестовете още са по стотачка, средна цена.

 

Поддържане на огъня

 

Под 1500 души с ковид в болници в страната. Активните под 10 000 на 6 милиона население. Обаче все още сме в разни измислени списъци на потенциално опасни, щото ваксинирането вървяло бавно.

Безумия от безумци. Колко са опасни здравите хора? Осъзнавате ли в каква малоумщина се опитваат да ви вкарат? Барабар децата ви. Които, междувпрочем, скоро ще могат да си определят сами пола докато още не са навършили пет години.

И в това „чумаво време“ ви казват, че идват още по-страшни щамове, много зараза, много, бе!

Поддържане на огъня заради масовата ваксинация.

В някои държави дори уволняват от работа заради липса на имунизация.

Следете пътя на мангизите.

 

Животът

 

Животът е смелост. Животът е вяра, борба. За суетата и страха ваксини няма. Най-тежката битка е тази на духа с плътта. Но победата в нея е над целия свят.

Няма да пътувате? Ще ви уволнят?

Майната им. Бъдете себе си. Мислещи и смели.

Ваксините няма да ви направят безсмъртни. А подчинени на страха.

Животът с цената на свободната воля не е живот.

Жельо МИХОВ, 24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I