Слави Трифонов или е голяма работа за българската политика, или е яко командван. От кой - само той си знае, и може би Тошко Йорданов. ПГ на ИТН са в неведение. На депутатите от „Има такъв народ“ дори им е забранено да дават интервюто. Последното разкри вчера водещ на политическо предаване на една от протестърските телевизии.

Или Избирателят в Бг досега си е губел времето в търсене на месията на грешно място и сред грешни хора и сега нещата в родината ще потръгнат, или шоуменът ще направи още повече пари с шоу в политиката.

 

Странното в България продължава. Народът писа „Отличен“ на служебното правителство – 59% доверие. Слави Трифонов им лепна двойки – за нито един от служебните министри, определени от президента Румен Радев, няма място в подредения от лидера на ИТН кабинет с премиер Пламен Николов.

Което означава, че се задава супер правителство!

 

А най-голямата критика към това, което прави Слави Трифонов, екипът му и протестърските партии, идва не от Бойко Борисов и другите от ГЕРБ, а от тези, които бяха най-яростни противници на статуквото. От тези, които смело говореха и пишеха срещу Борисов и компания. От тези, които не се записаха в кандидатски листи за депутати, не искат да стават министри, зам.-министри и шефове на агенции. Те смятат така:

Румяна Ченалова:

Не познавам Пламен Николов - евентуалният ни министър председател. Знам само, че не е обществена личност. Не е репресиран от ГЕРБ и компания. Не е водил битки за правда или оцеляване. Явил се е на кастинг при Слави Трифонов, за да декларира желанието си да служи на БЪЛГАРИЯ.

Не на площадите. Не дори във фейсбук.

Ръководил офис на американска фирма за продажба на бански, очила и шнорхели.

Определено не е боец. Ясно е, че образованието му няма нищо общо с работата му.

Иска да помогне на БЪЛГАРИЯ, явявайки се на кастинг.

Слагам до него личностите от служебното правителство.

Сравнението с Кирил Петков, Асен Василев, Б. Рашков, Пеканов е невъзможно.

Тъжно ми е.

Гневно и решително....

 Григор Лилов, анализатор и разследващ журналист:

Нещо да ви прави впечатление?

Ами да! Всички предложения за кандидат-премиери са такива, че да не минат и да не получат одобрение!

Следователно изводът може да е един: Слави Трифонов и сценаристите му играят на политическия терен по чужд авторов сценарий и тайна режисура.

Васил Петев, анализатор, журналист, публицист:

Нека не се сърдят хората от Оня народ, ама ние от Нашия си народ, как да пуснем непознат в Българската банка за развитие, бе?! То познатите я ощавиха, кво остава за философ от Горна Оряховица?!

Защо закрихте Национална лотария?! Защо бе нещастници?! Сега можеше да си изберем премиер с търкане на картончета, а после Бахаров да му връчи мандат.

 Миролюба Бенатова, журналист:

Не знам дали бъркам, но от това кой се явява в защита на господина от Горна Оряховица, си правя повече изводи за него, отколкото от изявите му по тв.

Има някои изненади, но те също потвърждават правилото.

С по-малко думи: мисля, че е даден тон за подкрепа от високо място.

Обикновено оттам посочват и мишените.

 Боян Чуков, външнополитически анализатор:

Плaмeн Никoлoв иcкa дa рeвизирa Прecпaнcкия дoгoвoр, кoйтo e мeжду Гърция и Ceвeрнa Мaкeдoния!?!?! Гocпoди, cмили ce нaд Бългaрия!

Cпрaвкa: Прecпaнcкoтo cпoрaзумeниe e мeждунaрoдeн aкт, c кoйтo ce рeшaвa cпoрът зa имeтo нa Рeпубликa Мaкeдoния. Тoвa e двуcтрaннo cпoрaзумeниe мeжду Гърция и Рeпубликa Мaкeдoния, пocтигнaтo c пoмoщтa нa OOН. C нeгo втoрaтa cтрaнa ce прeимeнувa в Рeпубликa Ceвeрнa Мaкeдoния и прoмeня кoнcтитуциятa cи, a Гърция пoдкрeпя члeнcтвoтo ѝ в НAТO и EC и уcтaнoвявa cтрaтeгичecкo пaртньoрcтвo c нeя.

 

Това са само малка част от реакциите на онези, които бяха на първа линия в борбата с предишните на власт.

от 24rodopi.bg

На снимката: Парламентът в извънработно време. Карикатура на талантливия Христо Комарницки във вестник "Сега" за случващото се в българската политика

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I