Държавният глава обеща да разпусне Народното събрание максимално бързо, но в съответствие с реда и изискванията на Конституцията.

Президентът аргументира решението си за избори „2 в 1“ – президентски и предсрочни парламентарни, с това, че по този начин ще бъдат спестени разходи на хазната и време на избирателите.

„Аз съм убеден привърженик на надпартийното съгласие и ще разчитам на подкрепата на всички почтени българи. Мисля, че тази кампания ще бъде и още един ориентир за българските избиратели за това кои партии и политици работят за бъдещето и кои бранят корупционните схеми“, твърди Румен Радев.

„Подкрепям личности, а не партии и не съм упълномощил никой да говори от мое име, коментира президентът по въпроса за нов политически проект на служебните министър Асен Василев и Кирил Петков. Аз съм заедно с тези хора и за тези години се убедих че мога да разчитам на тях, допълни Радев“, гласи коментарът на президента.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I