„Дванайсета нощ... или как желаем?” на сцена в Родопския драматичен театър на 10 ноември от 19 часа. „Представлението, с което участваме като хедлайнъри на международния Шекспиров фестивал в Ереван, Армения. Театралната постановка по прочутата комедия на Уилям Шекспир е дело на режисьора Делян Илиев. В представлението участват актьорите Божана Мановска, Гергана Либова, Рада Велинова, Димитър Мартинов, Никола Орешков, Атанас Найденов, Димитър Димитров, Борис Хаджийски и Васил Читанов. Сценограф на проекта е проф. Светослав Кокалов. Костюмограф и асистент-сценограф е Анна Шопова, изпълнението на костюмите е на Славка Хворева, а музиката е написана и изпълнявана на живо в спектакъла от Мира Искърова.

На 13 ноември /събота/ от 11.00 часа започва детският спектакъл „Ако бях голям“. Кукленото представление е вдъхновено от едноименната книжка на унгарската авторка Ева Яниковска. То е за деца от 3 до 7 години.  В него и артисти, и кукли, и художници, и музиканти се „напъхват в обувките“ на малкото дете и… То има думата“, посочват от театъра.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I