24smolian.com/Коментари

Като се заговори за НАТО и в съзнанието на средностатистическия нашенец изникват сълзите на Мони Паси и трабантът му. Първият евроатлантик се появи в едно студио в неделната вечер и заговори по темата САЩ-Русия-Украйна. Въртеше зализан перчем и с някаква самодоволна усмивка говореше, че Русия със сигурност щяла да нападне Украйна.

В ден първи от седмицата се заговори за повишена бойна готовност от страна на редица държави. Едните пращали 1000 души армия нейде си, другите три самолета, трети пет танка и т.н.

В същото време Русия категорично обяви още в края на миналата година, че няма да нахлува в Украйна. Това пък предизвика някаква шантава истерия от страна на Запада, който не спира да говори за война и да стяга редици.

Премиерът свиква Съвета за национална сигурност по темата във вторник.

Бившият премиер Борисов даде поредната си извънредна пресконференция с основен акцент „Да не осъмнем утре във война, какво правим?“. И в негов стил продължи „Край с туризма, вместо лодки и яхти, бойни кораби ще има в Черно море, над главите на туристите ще летят изстребители“. Със сигурност няма да са тези, които той плати с нашите пари, че все още са на ниво „Чертеж“.

Интересни са нашите гадатели, по съвместимост военни стратези. Соломон Паси бе толкова сигурен във войната, че ще рече човек-веднага след студиото ще свали костюма и нахлузи мундир, ще лъсне калашника, ще свали зелените маратонки, с които се бе барнал, и обуе кубинките.

Подобни натовски „воини“ от студиата само могат да предизвикат усмивки. Когато пък си построил руски поток и в същото време си предплатил американски несъществуващи самолети, бойни кораби в търпаната от дюшеци край бреговете на Слънчака звучи като виц.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I