„Пожелаваме на всички зрители и приятели на театъра здраве, радост и красиви мигове! А ние обещаваме, че ще ви подарим още много вълнуващи преживявания на сцената на „Николай Хайтов“, обявиха от Родопския драматичен театър.

Годината стартира с три постановки през януари.

На 14-ти от 19.00 часа се поставя „Юдина ела“ от Константин Канев. Спектакъл, който е създаден специално по повод 70-годишния юбилей на театъра.

Любов и страдания, смълчаващо със силата си  човешко достойнство, талант и изкупление за неговото притежаване, възхищение пред живота в сянката на страшни изпитания…

На 21 януари от 19.00 часа пък е ред на „Оркестър Титаник“. Пиесата на Христо Бойчев е абсурдна сатира. Зрителите ще видят една история, разказана от четирима клошари, хора от най-ниския ешелон на живота. Четиримата разказват една и съща история от различни гледни точки. Те започват да фантазират и сънуват нещата около тях или с други думи-много смях и забавление.

На 29 януари от 11.00 часа е началото на детското утро в Родопски драматичен театър. „Книжки сладкодумки“ е образователен спектакъл за деца. Той е дело на режисьора и книгоиздателя Панайот Цанев. На сцената са актрисите Искра Йосифова и Гергана Либова.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I