Оставиха в ареста мъжа, който намушка с нож свой приятел

Пловдивският апелативен съд потвърди задържането под стража на С. Й. от Смолян, обвинен в опит за убийство.      

Той е привлечен като обвиняем за това, че на 5 март, около 21.40 часа, в апартамент на ул.“Чан“, след като се почерпили солидно с алкохол с пострадалия Д. Д., е направил опит да причини смъртта му, чрез нанасяне на удар с нож в областта на шията, довело до причиняване на прободна рана в областта на сънната артерия, като деянието е останало недовършено по независещи от волята му причини, съобщиха от пресцентъра на Апелативния съд.

Магистратите прецениха, че от събраните до момента доказателства

потвърждават извода на Смолянския окръжен съд, че може да се направи обосновано предположение за съпричастност на мъжа към престъплението, в което е обвинен.

Той е осъждан пет пъти досега, а пострадалият – седем пъти. Познавали се от затвора. На 6 март се скарали след като се почерпили и гостът обвинил домакина си, че последния път е влязъл в затвора заради него. За да си отмъсти го нападнал с нож.

Съдът прецени, че заради богатото съдебно минало на обвиняемия, има опасност той да се укрие или да извърши престъпление при една по-лека мярка за неотклонение от задържане под стража.

Определението на Апелативния съд е окончателно.

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I