24smolian.com/Коментари

Бойко Борисов умело копираше Реджеп Тайип Ердоган и стана строител. Правеше големи неща в малка България. Отпушваше трафика на столицата, но изграждаше и магистрали. Извличаше дивиденти от отпуснати 20-ина хиляди лева за ремонт на селска черква или за покрива на джамия.

Лидерът на ГЕРБ винаги е знаел (в минало неопределено време, защото Бойко Борисов никога няма да бъде премиер на България, а и не бива) какво иска българинът. Какво иска искащият да живее тук и сега гражданин на България!

Ердоган и Борисов си приличат по това, че ако се появят в новооткрит парк и забележат, че в зелените площи се оформила пътечка от преминаващи посетители, на момента ще последва заповед: Завършете я красиво, явно това трябвало да е алеята, а не начертаната от проектанта!

Войната в Украйна промени Ердоган. Турският президент мисли повече за края й, от който и да е друг лидер в света. Миротворец. Говори и с Путин, и със Зеленски. Външните министри на Русия и Украйна му ръкопляскаха на срещата край Босфора, където Ердоган ги събра да преговарят за края на военните действия.

Турският президент говори премерено, защото войната ще свърши. А след нея ще останат думите.

Думи с магията да създават блага, но и думи, които вещаят тежки дни. Понякога достигащи до състояние да усещаш войната без да си воювал.

У нас повече мисли и по-малко говори Корнелия Нинова. Да, повече мисли за България в утрото след края на войната шефката на БСП.

Първо България, за предизборни проценти има време.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I