24smolian.com/Коментари

Дебати в Народното събрание. Излиза един депутат от управляващата коалиция и първо извръща глава към трибуните на втория етаж и маха „Честит празник, мили деца“ на дошлите малчугани да видят за какво иде реч в парламента.

И веднага след това видяха.

След поздрава въпросният започна „Копейкин, евро, субсидии, къща, ваксини, вируси…“.

Последва реакция на обекта на думите му. Костадин Костадинов отиде до трибуната и предупреди председателя, а на микрофоните се долови „На този тъпак ще му разбия муцуната“. След което се насочи към мястото на народния представител, който пък от стоеж го хвана за върха на вратовръзката и започна да я мандарехца. Наскачаха от групите на „Възраждане“ и ПП и се започна пъчене гърди в гърди, докато не последва извънредна почивка.

Децата се нагледаха. Мелето се размина, но пък видяха как трибуната влияе на поведението.

Видяха и нелепостта. Да поздравиш деца и след това да оправдаеш собствената си партийна субсидия по най-елементарен начин.

Такива случки в Народното събрание. Дори пред най-официалните гости, защото децата са именно това. Ако имаше някой посланик битката щеше да е в кърпа вързана. Аудиторията е друга, пишман гладиаторите казват „Аве“ и тръгват…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I