24smolian.com/Коментари

Болшинството украински бежанци се изнесе от страната след като промоцията по хотелите по Черноморието приключи. Темата „Украйна“ започна да отстъпва и пак се появи ковидът. По-скоро се появи леля Радка в ефира (както масово в социалните мрежи наричат професор Аргирова). И започна да обяснява как през септември идвала нова вълна и… нататък си знаете-пълна програма от маски и затваряне, пореден подготвян провал на учебната година.

Появи се в ефира и Ангел Кунчев, за да напомни за себе си и, че вече сме във вълната. Усещала се навсякъде, а през август ще е пикът.

Нещо действията Радка-Ангел не са координирани. В крайна сметка през август или през септември?! Нейсе, ще се разберат.

Друг е въпросът защо когато посрещахме хиляди украински бежанци никой не говореше за ковид, нито пък здравният статус на мигрантите бе проверяван. Политнекоректни въпроси, които не трябва да се задават от обществото. Друга тема.

Но нека погледнем цифрите. В рамките на четири дни имаме около 46 000 излекувани. Активните случаи в страната към днешна дата са 17 405 при 61 хиляди преди седмици.

За каква вълна говорим и изобщо трябва ли да се използва терминът „пандемия“?!

И докато цифрите говорят, из ефира продължава зомбирането на населението. Идеята е ясна-четвърта доза. Другото е ала-бала.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I