24smolian.com/Криминале

Съпругата на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков е катастрофирала при метростанция "Г.М.Димитров" в столицата. Инцидентът е станал в ранните следобедни часове, а самият Рашков е пристигнал веднага на мястото на пътното произшествие, за да съдейства на съпругата си, съобщават столичните медии. Рашкова не е пострадала, съобщават от МВР.

Водачът на другата кола - фолксваген "Голф", е причинил удара. Той е служител на МВР.

Полицай от Смолян е минал на червено и така е станала катастрофата с министерската съпруга. Вероятно служителят на реда от Родопите се е заблудил от светещия в зелено светофар, който обаче е за другата секция - само за завоя надясно от бул. "Драган Цанков" към бул. "Г.М Димитров".

Полицаят с голфа преминал направо и така ударил джипа на Рашкова, която се движела по "Г.М. Димитров".

Съпругата на министър Рашков, която е нотариус, шофира бяло БМВ. От снимки, публикувани на сайта на БНТ, е видно, че е пострадала предната решетка на луксозния автомобил.

Съобщението на МВР за пътния инцидент:

„Към 13.15 часа в полицията е получен сигнал за пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди "Драган Цанков" и "Г. М. Димитров", където са се ударили два леки автомобила – единият със софийска, вторият – със смолянска регистрация. При инцидента няма пострадали. Нанесени са материални щети по двете леки коли, няма щети по околната инфраструктура. Пробите за алкохол и наркотици на водачите са отрицателни. По първоначални данни от водача на втория автомобил, той е навлязъл в кръстовището направо при червен светофар, докато зелена е била светлината в секцията за надясно. На мястото е извършен оглед. Движението не е затруднено“.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I