24smolian.com/Общество

„Напредваме сериозно с ремонта на пътя, който свързва община Неделино с общините Златоград и Мадан. За участъка използваме специални рециклатори, грейдери и валяци, които значително съкращават времето за ремонт и елиминират зависимостта от метеорологичните условия“, обявиха от „Грома Холд“, дружеството, което извършва дейностите по участъка.

На пътя ще бъдат положени три пласта нов асфалт и ще бъдат оформени банкети, които гарантират здравината и безопасността при движение.

„Доброто партньорство между институциите и бизнеса е от ключово значение в реализацията на мащабни строителни обекти с огромно значение за местната общност.

И ние благодарим за пълното съдействие от страна на кмета на община Неделино, както и на всички граждани в региона! Влагаме огромен ресурс от експертни екипи и техника, за да се справим с най-големия ремонт на пътищата в Смолянска област, правен през последните години. Вярваме, че след него транспортният облик на един от най-красивите планински региони на България ще бъде видимо подобрен, по-качествен и по-сигурен“, посочиха от дружеството.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I