24smolian.com/Регион

Много е жалко, когато едни хора започнат да се надпреварват да говорят едни и същи небивалици. Като понятието, заседнало им като кост в гърлото, „цивилизационен избор“. Направен от една шепа от т.нар. политически елит. Поради който веднъж една говореща глава се изцепи в ефир „добре, че навремето като го правиха не питаха народа, че какво ли щеше да реши“. Народът е простоват, направо тъп за тях. Биологични единици с електорално програмирани действия. И гледат на него с открито презрение. Те са знаещите, можещите, умните и красивите.

Дрън-дрън.

Има едни ценности и те са човешките. Всичко останало е ала-бала либерално-лескикално джендърство. Съвременната цивилизация тръгва от тук, от Балканите. Няма какъв друг избор да се прави. Така както никой не може да си избере родина или семейство.

От подобни ценности го докарахме до…

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Едно лято като за последно?!

Милиони лева и евро оставени по плажовете…

-Надрусана Европа

Цивилизационен избор: Децата посягат към наркотици на 14 години…

-Сезонът на морето през погледа на персонала

Тормоз от украинки, мизерия от нашенци

-„Имам човек, той ще те оправи“ - бум на менте документи

Опасни водачи вадят медицински без преглед на очи

-1438 избиратели на един мераклия за депутат

-Близо 23 000 тръгват на училище в Родопите

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I