24smolian.com/Коментари

В събота ще се проведе поредната кампания „Да почистим България“. И ще стане това, което се случва всяка година. Всички държавни чиновници ще излязат под строй, за да пълнят чувалчетата. После ще се снимат ухилени и ще качват навсякъде фотосите. Седмица по-късно положението по поляни и горички ще е същото. Защото един ден не стига. Защото през останалите 364 дни в годината се мърси брутално. И част от тези чиновници не си мърдат пръста. Защото има правила, наредби, закони. Но те просто не се прилагат. Колко глобени замърсители има? Колко хванати и глобени вандали има? Николко.

Не трябва само да се снимаме по кампании, а и да си размърдаме задниците, когато видим нарушенията и нарушителите да си понесат отговорността. Иначе ще гледаме строителни отпадъци в парковете, в горите, по полянките.

Позьорската кампания ще извади чиновници от кабинетите-най-масово винаги е участието на служители в държавни институции.

Един ден.

През другото време стотици нашенци правят такива акции и чистят. Наказани обаче няма да има.

Един човек, който ще се включи в кампанията, но не вижда смисъл

На снимката: Планината от боклуци край емблематичната местност Дамбалъ в Родопите, която един родопчанин събира всеки уикенд след туристите

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I