24smolian.com/Коментари/Политика

За 40 минути се събраха и решиха посланиците на Русия и Беларус да не бъдат канени при първия сбор на новия парламент. Предложение на формация със 7 от общо 39% доверие на изборите.

Сега започва умуването дали при откриването на НС да се включи с обръщение Володимир Зеленски.

В същото време Делян Добрев от ГЕРБ се обърнал към Ивайло Мирчев от ДБ със следния пост:

„1.Вие бяхте безгръбначен коалиционен партньор на бившата комунистическа партия БСП.

2.Безгръбначно не допуснахте военна помощ за Украйна.

3.Не Ви видяхме гръбнака и пред украинския Министър на външните работи!“

Настанала е луда надпревара кой е по-голям украинолюбител и евроатлантик. А още не са влезли официално в Пленарна зала на Народното събрание. Мерене на гръбнаците в напълно безгръбначен стил.

Човек да се почуди българския парламент ли ще откриват или украинския?

Зеленски вече поиска нов транш от 55 милиарда долара. Нашите юнаци са готови да дадат официално де що има автомат, снаряд, куршум, прашка и лък на Украйна. На гол тумбак… Втора точка сигурно ще е направо да се обяви война на злата Русия. Пък да миряса евроатлантизма.

„Заседанието продължава“, както е знаменитата реплика на героя Остап Бендер. Който впрочем знае „400 сравнително честни начина за измъкване на пари“ без да изпада в конфликт със съветската власт. Ако заменим последното с „американска“ доста интересно ще се получи. Все борци за пари и власт събрани на едно място.

На снимката: Колаж с кадър от снимачната площадка на сериала „Слуга на народа“, в главната роля Володимир Зеленски

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I