24smolian.com/Коментари/Политика

Прогнозирахме ниска избирателна активност-случи се. Прогнозирахме предизборна кампания „на ушенце“-видяхме я. Прогнозирахме нови коалиции-ще се случат.

Настроението след вота бе минорно дори при победителите от ГЕРБ. Нямаше дори обичайното фейсбук обръщение на лидера Борисов. Преди години Ахмет Доган коментира по негов адрес „Той не разбира политиката, но пък я усеща и успява да се настани в нея“. Усеща ли към момента какво му се случи обаче?

Кабинет на ГЕРБ ще трябва да вади кестените от огъня. Кризата е отвъд възможностите на Борисов. Със сигурност ще обере негативите от случващото се. Това го усетиха от ПП и категорично заявиха нежелание за преговори с партията на Борисов. Остава му ДПС, а официална коалиция ще го срине в очите на собствения му електорат. Дори и с Движението обаче мандатите не стигат. Ще трябва още един играч. От ДБ вече обявиха предизборно, че са готови и с дявола да преговарят, ако има гарантиран евроатлантизъм. Та натам поне към момента клонят везните.

Ще бъде тежко и това го знае от Борисов, та до Тома Биков и сие. И никой няма да излезе сух от ситуацията.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I