24smolian.com/Коментари

Станалата популярна като голата кметица от Момин проход Диана Габровска вече жъне успех в Гърция с първия си порнофилм. Снимките били в южната ни съседка, мъжът й бил с нея, подкрепял я. Тя пък обяснила на децата си „Като пораснете ще разберете“. Готвила се за участие и във втори. Докато чака, „голата кметица“ обмисляла да пусна на търг бельото си. Ей така, да си продаде ползваните гащи. Имало много желаещи да ги купят.

И това трябва да го обяснява на децата си. Като пораснат.

 

*

Сега към по-сериозните неща. Този път с пораснали деца, които като малки май малко са играли на война.

След канските мъки за избор на председател, парламентът започва работа. Ще се гласува първото предложение за мандат №48-даването на военна помощ за Украйна. Вносители-ДБ. Очаква се то да бъде подкрепено с гласовете на ГЕРБ и ПП.

И досега боеприпаси и гранати в Украйна бяха български. Но продавани на трети страни. Сега вече говорим за помощ. Тоест, ще ги харизваме. Но понеже все някой ще трябва да го плати, познайте от три пъти кой ще бъде това.

Впрочем, с подобно решение вече сме страна в конфликта. Влизаме във война. Дали порасналите деца в парламента ще го разберат?

 

*

 

Какво е общото между двете теми ли? Пълната порнография и голия задник. Само дето гащите не са на търг. А подарък.

 

*

И накрая. В Румъния избухнаха масови протести срещу разполагането на войски на НАТО и политиката на властите спрямо Украйна. Лозунгите: Ние не сме плацдарм“ и „Стига сме хрантутили Украйна“.

Това е просто комшийски пример. Пък и румънците от едно десетилетие са една обиколка пред нас.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I