24smolian.com/Общество

На сладка почерпка и много веселие бяха поканени всички деца-членове на Регионалната организация на Съюза на инвалидите в Смолян, по случай настъпилата 2023 година. Пристигнаха 53 деца с родители от общините Смолян, Доспат и Чепеларе. По традиция на тези, които не могат да присъстват, подаръците и почерпките се изпращат вкъщи.

Голямата зала на ресторант „Кипарис“ бе на тяхно разположение. Празникът се осъществи благодарение на постоянната от години наред благодетелка Петя Михалевска, наследила  и изпълнява завета на баща си депутата Димчо Михалевски, който си отиди  рано от този свят. Поклон!

Да подкрепи благородната инициатива на младата социалистка Михалевска  отново  се включи  евродепупатът Цветелина Пенкова. Те изпратиха от София за всички 106 деца нужни и полезни за развитието им подаръци – от играчки за по-малките до музикални принадлежности и различни устройства, слушалки, конструктори и др. за по-големите.

Радваме си, че голям и хубав празник стана за нашите деца, каза регионалният координатор на СИБ Петя Николова, благодарение на добри и милостиви хора.  Това  бе  повод  пак да се срещнем и общуваме с децата и с родителите  им не само от община Смолян.

Росица Примовска

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I