24smolian.com/Общество

Столичанин разпространи видео във Фейсбук групата "Катастрофи в София", призовавайки шофьорката на автомобил със смолянска регистрация, който на кадрите удря колата му, да се свърже с него.

Ето какво пише той, цитиран от Блиц:

Много моля въпросната най-вероятно пияна или дрогирана дама от записите да се разпознае. Блъска ме три пъти докато се опитва да паркира, качва се по бордюра, накрая слиза, взима си децата от училището и най-спокойно си тръгва без да остави бележка за контакт.

Тъй като щетите по колата ми не са малки е подаден сигнал в полицията, записите са предадени на КАТ и в момента дамата се издирва за да ѝ бъде отнета книжката. Инцидентът стана на ул. „Ген. Суворов“ 11 в Бъкстон.

Ето и част от коментарите под публикацията:

- Леле колко некадърност. Толкова си може жената, жалко че такива се движат по улиците и карат смело със самочувствие. Тази не трябва да има книжка.

- Колко мъка има по тоя свят.. защо ги легализират тия изобщо.. виждат ги че немогат да карат, но им дават изпита от ДАИ и после мерси..

- Мацката , че е взела книжката срещу агне някъде в Родопите е ясно. Ама е ясно и че , хората явно не са карали в някоя нормална европейска столица, иначе щеше да им е ясно, че подобни "катастрофи", а всъщност побутвания са нещо нормално и в реда на нещата...

- Жалка гледка.... Кой им дава книжки на такива? Няма сигнализация указваща действията и , нулева координация и ориентация, направо трагедия...

- Да и взимат книжката и никога повече да не и я дават!

- Тази паркира по слух. Баси, то бива некадърност, но това бие рекордите просто.

- Не е дрогирана, свикнала е по смолянските чукари да паркира където няма никой. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I